Indeed optimalisatie en Whatsapp integratie

Nieuwe features

Het dienstenpakket van Gini wordt continue geoptimaliseerd. Rekening houdend met de ontwikkelingen op AI-gebied, maar zeker ook door goed naar onze relaties te luisteren.

Indeed XML feed / Whatsapp integratie

Gini Recruit ondersteunt u optimaal in uw corebusiness. In aansluiting op onze XML-Feed voeren wij een campagne optimalisatie door met Indeed, Intermediair en Nationale Vacaturebank. Naast de Indeed optimalisatie wordt het mogelijk een Whatsapp-integratie in uw Gini Recruit account te realiseren. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Event Drie-luik WAB

De 3 gezichten van WAB

Er is al veel gesproken en geschreven over WAB. En toch doen wij er een schepje bovenop. De WAB is meer dan alleen wetgeving. Welk effect kan dit hebben op de arbeidsmarkt en wat kan er in de praktijk gebeuren? We hebben de belangrijkste punten op een rijtje gezet, hier staan ze.

De WAB: juridisch / technisch / praktisch

Op dinsdag 10 december verzorgt Gini Recruit, onderdeel van Tjellens Loopbaan Professionals, in samenwerking met Cirqon, een leven dat werkt! en KienhuisHoving advocaten en notarissen een interactieve bijeenkomst over WAB. De wet wordt belicht vanuit 3 invalshoeken namelijk juridisch, praktisch en technisch. Deelnemers worden actief betrokken bij het programma. Aansluitend is er tijdens de lunch gelegenheid gerichte vragen te stellen en na te praten. Informatie over het programma vindt u op deze pagina en u kunt zich hier direct aanmelden.