Uniek product voor intermediairs en MKB!

Recruiten & outplacement voor flat fee!

 

Venlo, 1 maart 2021

8vance Matching Technologies zet een nieuw talent mobiliteitsproduct in de markt, speciaal gericht op intermediairs en MKB-bedrijven in Nederland.

Voor nieuwe instroom kunnen bedrijven en intermediairs nu laagdrempelig gebruik maken van de service op Jobliebe en onbeperkt vacatures matchen met bijna 7 miljoen publieke profielen in Nederland. Daar bovenop komt het netwerkeffect van samenwerkende organisaties op het Jobliebe ecosysteem. Het is ook mogelijk vanuit een werknemer of kandidaat te werken en heel nauwkeurig te matchen met alle publieke vacatures van Nederland of een directe vervolgstap binnen het lokale ecosysteem te organiseren.

Meer informatie

8Vance matching technologie neemt Gini Recruit over

BIG DATA en AI zijn de toekomst

 

Hengelo, 15 februari 2021

8vance Matching Technologies, het Nederlands-Duitse AI-softwarebedrijf achter o.a. Jobliebe.com, heeft het Hengelose bedrijf Gini-Recruit overgenomen. Met deze overname treedt ook Gini CEO, Bob van den Berg, toe tot het directieteam van 8vance. Gini-Recruit is een leidende aanbieder van gebruiksvriendelijke software voor recruitment marketing, applicant-tracking en talent coaching. 8vance heeft een slimme AI-matchtechnologie ontwikkeld die op basis van vaardigheden, competenties, ervaring en persoonlijkheid, autonoom (geheel zelfstandig) kijkt in hoeverre mensen passen bij vacatures, projecten of bijvoorbeeld functiehuizen.

Meer informatie over 8vance

Tools voor werkgevers bij Outplacement

Voorbereiden op outplacement en ontslag

Het kabinet publiceert donderdag 25 juni de nieuwe NOW-regeling met daarin de voorwaarden van deze subsidie uit het tweede noodpakket (juni t/m september). De NOW 2.0 is een voortzetting van het eerste noodpakket, maar kent enkele wijzigingen. Hierin zijn voorwaarden rond outplacement en ontslag opgenomen. Hier lees je meer over de nieuwe NOW-regeling. 

Outplacement of ontslag:
Overweeg je outplacement of zelfs ontslag van personeel dan wil je zeker weten dat je voldoet aan wetgeving. Wij bieden drie oplossingen:

  • Jobliebe helpt kosteloos:  bedrijven, overheden, ZZP’ers intermediairs en werkzoekenden. Het platform matcht automatisch met behulp van AI. Lees meer over Jobliebe.
  • Bij ontslag dan dien je rekening te houden met wetgeving. Gini voorziet in ondersteuning hierbij. Lees meer
  • Een rapportage verschaft je overzicht over de status van je medewerkers. Met 2de spoor coachingsgesprek biedt je medewerkers gelegenheid tot oriëntatie op de arbeidsmarkt. Lees meer.

Je zit met vragen en wilt direct contact? Klik op de button hieronder en vul je gegevens in.

Ontwikkelingen met WAB

De eerste contouren van de wet WAB

Reserveer in uw agenda: Interactief event 
Datum: dinsdag 22 september 2020
Ochtendsessie 09.00 uur – 12.00 uur (volgeboekt per 11/06/2020)
Middagsessie 14.00 uur – 17.00 uur
Locatie: Grolsch Veste, Colosseum 65 Enschede

Het initiatief
Op 1 januari 2020 werd de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) van kracht. Normaal gesproken zorgt dat al snel voor nieuwe rechtspraak en interessante uitspraken. Echter, door de corona-crisis is de WAB enigszins op de achtergrond geraakt, omdat men met hele andere problematiek te maken heeft. Denk aan reorganisaties, de NOW (Noodfonds Overbrugging Werkgelegenheid) en misschien zelfs een onverwachte ontslaggolf.

Het programma
Samen met Cirqon – een leven dat werkt! en Gini Recruit organiseren wij een informatief en interactief event, waarbij de eerste contouren van de WAB worden besproken.
Daarnaast bespreken wij de actualiteiten naar aanleiding van Prinsjesdag. Binnenkort verschijnt de NOW 2.0. Wat kunnen we daaruit concluderen? En volgt er in het najaar ook nog een NOW 3.0?

Sprekers
Vincent de Groot, advocaat arbeidsrecht
Ron Bos van Cirqon – een leven dat werkt!
Bob van den Berg van Tjellens Loopbaan Professionals en Gini Recruit

Informatie en aanmelden

Er zijn geen kosten verbonden aan deze ochtend. Het aantal plaatsen is beperkt. De aanmeldingen worden daarom op volgorde van binnenkomst gehonoreerd.

Wat vooraf ging
Er is al veel gesproken en geschreven over WAB. En toch doen wij er een schepje bovenop. De WAB is meer dan alleen wetgeving. Welk effect kan dit hebben op de arbeidsmarkt en wat kan er in de praktijk gebeuren? We hebben de belangrijkste punten op een rijtje gezet, hier staan ze.
Heeft u vragen hierover dan staan wij u graag te woord, tel. 074 – 20 20 208.


Gini Inclusive

Gini Inclusive heeft het allemaal

De arbeidsmarkt vraagt om aanpassingen. Van medewerkers en, mede gezien de  toenemende krapte op de arbeidsmarkt, ook van recruitment, uitzend- en payroll-organisaties. In antwoord hierop lanceert Gini Solutions nieuwe diensten waarbij wordt voorzien in zowel (pre)front- als de backoffice voor recruitment- uitzend- en payroll-organisaties: Gini Inclusive

Gini zoekt launch customers:
Gini Solutions zoekt 3 Launch Customers die mee gaan werken aan de testfase van Gini Inclusive. Hier vindt u meer informatie over Gini Inclusive. Heeft u hiervoor interesse neem dat telefonisch contact met ons op, tel. 074 – 20 20 208

WundeRcruit

WundeRcruit het antwoord op uw vragen

Zwemt uw organisatie ook in de rode oceaan van de werving & selectie markt? Wilt u succesvoller opereren en meer kwalitatieve leads binnen halen?

Toekomstig bestendig en onderscheidend?

Herkent u ook de volgende vragen?

  • Is uw vacature wel onderscheidend?
  • Heb ik mijn doelgroep al in kaart gebracht en weet ik ook of hij mijn website bezoekt?
  • Welke social media kanalen kan ik het beste inzetten en hoe houd ik het overzicht, ook op de kosten?
  • Kan ik ook inzetten op een specifieke vacature omdat die belangrijk voor ons is?

Hoe kom ik in de blauwe oceaan??

Met speciaal ontwikkelde pre-front software applicatie WundeRcruit hebben wij de antwoorden gevonden op al deze vragen.

  1. WundeRcruit maakt uw merk en organisatie toekomst bestendig en onderscheidend; 
  2. Wij maken uw merk en organisatie relevant voor uw werknemers en afnemers;
  3. Uw omzet, ROI, ROAS, NPS, Conversie, CES en CSAT zullen het bewijzen.

Wij maken gebruik van de allernieuwste tools, modellen, data inzichten, trends en profielen. Uw klantwaarde, werknemers tevredenheid  gaat direct met sprongen omhoog en de vervuilingsgraad van uw vacatures gaat met dezelfde sprongen omlaag.

Wilt u weten hoe wij deze tools succes inzetten? Bel ons of neem contact met ons op, tel. 074 – 20 20 208.

Indeed optimalisatie en Whatsapp integratie

Indeed en Whatsapp optimalisatie

Het dienstenpakket van Gini wordt continue geoptimaliseerd. Rekening houdend met de ontwikkelingen op AI-gebied, maar zeker ook door goed naar onze relaties te luisteren.

Indeed XML feed / Whatsapp integratie

Gini Recruit ondersteunt u optimaal in uw corebusiness. In aansluiting op onze XML-Feed voeren wij een campagne optimalisatie door met Indeed, Intermediair en Nationale Vacaturebank. Naast de Indeed optimalisatie wordt het mogelijk een Whatsapp-integratie in uw Gini Recruit account te realiseren. Lees hier meer over de mogelijkheden.