Bij deze module draait het voornamelijk om het aanmaken van templates. De templates hebben als functie het stroomlijnen van bepaalde processen van begin tot eind, dus van het aanmaken van een vacature tot aan het solliciteren op zich. Het afwijzen van een baan vereist een ander soort template dan het toewijzen van een baan. Deze templates worden afgesloten als het proces is beëindigd.

Een template bestaat uit een x aantal milestones die elk een x aantal taken hebben. Deze taken kunnen van alles zijn en kunt u zelf definiëren. Een taak kan bijvoorbeeld zijn: “Vraag vacature manager om goedkeuring van doorzetten naar social media”, “Stuur sollicitant een “bedankt voor uw sollicitatie” mail”, of “Zet de vacature direct door naar deze 2 websites”.

Het grootste gedeelte van deze taken worden automatisch uitgevoerd wanneer de milestone is bereikt, maar een aantal vragen bijvoorbeeld iemand om goedkeuring. Deze persoon krijg dan middels een notificatie de melding dat hij goedkeuring moet geven.

U kunt zo veel templates maken als u wilt en zelfs verschillende templates gebruiken voor vacatures.