Wanneer u met Gini gaat werken, kunt u ook gebruik maken van de handige Gini apps. Deze apps zijn te verkrijgen voor zowel Android als iOS toestellen. Er zijn apps voor telefoons maar ook aparte apps voor tablets. 

banner-gini-app

U kunt de app gratis downloaden, inloggen met uw Gini account en de stand van zaken bekijken omtrent uw vacatures. Zo heeft u in de app de volgende opties:

  • Vacatures: u krijgt een volledig overzicht van uw vacatures binnen Gini. U kunt hiervan de gegevens bekijken en aanpassen, de status bekijken qua milestones en kandidaten inzien.
  • Klanten: u vindt hier een volledig overzicht van al uw ingevoerde klanten. Daarnaast kunt u hier zien welke vacatures er bij dit bedrijf horen en de bedrijfsgegevens eventueel aanpassen. De contactgegevens zijn ook gekoppeld aan uw telefoon om te kunnen bellen en mailen.
  • Kandidaten: deze pagina toont een lijst van alle kandidaten in uw Gini account. Ook kunt u zien wie er nog in procedure zitten bij een bepaalde vacature.
  • Notes: hier vindt u uw Gini notities. U kunt deze hier toevoegen, aanpassen of verwijderen.
  • Mailbox: dit is uw Gini Mailbox. U kunt uw e-mails hier lezen en eventueel reageren of een nieuwe e-mail sturen.
  • Account: hier kunt u uw accountgegevens beheren.
  • Instellingen: u kunt hier een aantal instellingen binnen de app aanpassen, zoals local cache aan of uit zetten. Wanneer u dit aan zet, dan worden gegevens lokaal opgeslagen en wordt het pas vernieuwd bij het opnieuw opstarten van de app, of wanneer u zelf refresht. Wanneer u dit uit zet, worden alle gegevens direct van Gini opgehaald (u heeft hiervoor wel een internet verbinding nodig (WiFi of 3G of 4G)).

 

Download Gini Mobile (voor Gini gebruikers)

ios android

Download Gini Tablet (voor Gini gebruikers)

ios android

Download Gini Jobs (voor kandidaten)

ios android